Wat is 192TV

Gepubliceerd: 20-04-2016 15:04

Bert van Breda houdt al sinds 1982 de muziek uit de jaren '60 en '70 levend via zijn platenlabel BR Music. Door het samenstellen van DVD’s voor verschillende platenmaatschappijen kwam hij vele clips tegen in archieven van zowel Nederlandse als buitenlandse omroepen en liep hij ook René Kroon tegen het lijf. René is al jaren verwoed verzamelaar van muziekclips en heeft bij o.a. de Nederlandse omroep en TMF gewerkt om vervolgens een aantal jaren geleden te besluiten voor zichzelf te beginnen met Inn-Archive.

Samen besloten de heren een tv-station met ‘gouwe ouwe’ te beginnen en werd gezocht naar een naam en vormgeving die de lading goed moest dekken en kwamen ze vanzelfsprekend uit bij Ad Bouman.

Ad was jarenlang technicus bij Radio Veronica en later producer bij het TV station Veronica voordat hij een aantal jaren geleden het erfgoed van het oude Radio Veronica onder zijn hoede nam en onderbracht bij de Stichting Norderney
... 192TV was geboren!

Foto (1) vlnr: Piet Veerman, Dave Dee, Dave Berry, Rob de Nijs, Tich en George Baker, samen met Bert van Breda tijdens de presentatie van Testament van de 60's in september 2007. Foto (2): Ad Bouman. Foto (3): René Kroon

Deel deze pagina:

Wat kan 192TV jou bieden?

  • 24 uur per dag
  • Clips en TV optredens
  • Jaren '50, '60, '70, '80 en '90
  • De grootste hits uit die tijd
  • Kaarten voor het 192TV museumKrijg je geen genoeg van de golden oldies? Neem dan ook eens een kijkje op ons YouTube kanaal.

Copyright © 2019 192TV HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)